فیلم سینمایی ژاله صامتی 2021-07-09

بهترین فیلم‌های ژاله صامتی دیجی‌کالا مگ

عصر جدید یک مسابقه تلویزیونی استعدادیابی  با تهیه‌کنندگی و اجرای احسان علیخانی است که فصل اول و فصل دوم آن پخش شده و فصل سوم آن از 27 اسفند 1400 مصادف با نیمه شعبان پخش خواهد شد. اگر عاشق ژاله صامتی هستند و با تماشا حضورش در «جوکر» عاشقش شده‌اید، این مطلب از چطور برای شما است. شیشلیک به‌عنوان اولین تجربه محمدحسین مهدویان در ژانر کمدی سیاه، اثری قابل‌توجه است که با لحنی طنزآمیز و درعین‌حال تلخ، به مسائل اجتماعی می‌پردازد. فریبرز که به دنبال گنج و زیرخاکی می‌گردد، در این مسیر با ماجراهای طنز و هیجان‌انگیزی روبه‌رو می‌شود و درعین‌حال، از وقایع مهم تاریخی و تحولات سیاسی و اجتماعی آن دوران بی‌خبر می‌ماند. داستان سریال حول شخصیت شکیبه (آزیتا حاجیان) می‌چرخد، معلم امور تربیتی که تلاش می‌کند با صمیمیت و دلسوزی، به دانش‌آموزان نزدیک شود و مشکلاتشان را بشنود.

نقش زنی میان‌سال که برای حفظ خانواده تلاش می‌کند و در این مسیر طنازی‌های خاص خودش را دارد. ورود صامتی به عرصه تلویزیون در سال 1375 با سریال “یحیی و گلابتون” اتفاق افتاد و با نقش‌آفرینی در سریال “آژانس دوستی” به شهرت زیادی دست یافت. پس از آن، در سال‌های متعددی در آثار مختلف سینمایی و تلویزیونی حضور پیدا کرد و توانایی خود را به اثبات رساند. در ادامه به معرفی بهترین فیلم و سریال هایی که ژاله صامتی بازی کرده است، می‌پردازیم. مریلا زارعی با بیش از دو دهه حضور درخشان در سینما و تلویزیون به یکی از برجسته‌ترین و محبوب‌ترین بازیگران زن ایران تبدیل شده است.

شاید برای اولین بار در فیلم «درخونگاه» به او پیشنهاد بازی در نقش یک مادر پیر داده شد. مادری که فرزندانش بزرگ شده‌آند و برای پول حاضر شده به پسرش دروغ بگوید. صامتی مشکلات روحی یک زن از طبقه پایین اجتماع را با بازی احساسی‌اش در این فیلم به خوبی به نماش گذاشت و نامزد دریافت سیمرغ و برنده تندیس حافظ برای این نقش شد. پس از سیدن به سن 18 سالگی برای تحصیل در عرصه بازیگری وارد دانشگاه شد و کار خود را با تئاتر دانشجویی آغاز کرده است. وی در سن 22 سالگی موفق به اخذ مدرک بازیگری از دانشگاه تهران شد و در همین سال در فیلم سینمایی دت یعنی دختر روی پرده سینما ظاهر شد. به گفته خودش سریال هایی را برای بازی کردن انتخاب می کند که تاثیر گذاری و فیدبک بالایی داشته باشد.

بازی‌های او همواره با عمق و واقع‌گرایی همراه بوده است و همین امر باعث شده تا مخاطبان با او ارتباط عمیقی برقرار کنند. ژاله صامتی یکی از چهره های برجسته و تأثیرگذار سینما و تلویزیون ایران است که با نقش آفرینی های ماندگار خود، عشق و احترام مخاطبان را به دست آورده است. زندگی حرفه ای و شخصی او، الگویی برای بازیگران جوان و علاقه مندان به عرصه هنر محسوب می شود. او در سال 1372 با فیلم دت یعنی دختر جلوی دوربین حضور یافت و بازی موفقش در این فیلم راه رابرای انتخاب بعدی اش باز کرد و یکسال بعد به عنوان بازیگر نقش اول فیلم دشت ارغوانی انتخاب شد. Zhaleh Sameti فعالیت حرفه‌ای خود را با بازی در فیلم‌های سینمایی «سایه به سایه»، «خفاش»، «آخرین نبرد»، «فرار مرگبار» و «مربای شیرین» پی گرفت. وی همچنین در مجموعه‌های تلویزیونی متعددی از جمله «یحیی و گلابتون»، «سرزمین ملائک»، «هتل»، «فکر پلید»، «مجتمع فرخ و فرج»، «آژانس دوستی»، «این زمینی‌ها» و «زیرخاکی» حضور داشته‌ است.

بیوگرافی ژاله صامتی: بازیگر نقش پریچهر در زیرخاکی و سوری کریمی در تگزاس 3

بیشتر نقش‌هایش مکمل بود و چندان مجالی برای ارائه قدرت بازیگری‌اش نبود. در این سال‌ها در کنار بازیگران مهم و کارگردان‌های اسم و رسم دار سینما و تلویزیون حضور پیدا کرد. مثلا در سینما در فیلم «سایه به سایه» به کارگردانی علی ژکان، در کنار نیکی کریمی و خسرو شکیبایی بازی کرد. سریال «فردا دیر است» ساخته حسن فتحی و «فکر پلید» محسن شاه‌محمدی هم از آثار بسیار پر بیننده سال‌های میانی دهه ۷۰ بود که صامتی در آنها حضور داشت. ژاله صامتی متأهل است و با ایرج سنجری، بازیگر و دوبلور باتجربه ایرانی، ازدواج کرده است.

آرشیو سریال ها

این اثر با فضای تاریخی و داستان عاشقانه‌ای که دارد، توانسته توجه زیادی را به خود جلب کند. او با بازی در این مجموعه توانست خودش را بازیگری توانمند معرفی کند و قدم‌های اولش در دنیای بازیگری را محکم بردارد. «دبیرستان خضرا» هنوز هم برای بسیاری از مخاطبان آن دوره، یادآور خاطراتی شیرین و داستان‌هایی نزدیک به واقعیت زندگی است. هِناس، فیلم احساسی و پرهیجان درباره زندگی داریوش رضایی‌نژاد، یکی از دانشمندای برجسته هسته‌ای ایران و همسرش شهره پیرانی (مریلا زارعی) است.

فیلم «شیار ۱۴۳» داستان مادری را روایت می‌کند که سال‌ها منتظر بازگشت پسرش از جنگ است. مریلا زارعی در این فیلم نقش «الفت»، مادری که در طول سال‌ها با تمام امید و درد منتظر خبری از پسرش ‌مانده، بازی کرده است. این فیلم یکی از برجسته‌ترین کارهای مریلا زارعی به حساب می‌آید که بابت آن سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را در جشنواره فیلم فجر به دست آورد. «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» پس از یک دوره بازی در انواع فیلم‌های کمدی، بازگشتی به سینمای جدی برای ژاله صامتی بود. او در این فیلم فرزندش را گم کرده و با یک شوهر لاابالی و خانواده از هم گسیخته روبرو است.

این فیلم در سی‌وهشتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و مورد توجه منتقدان و تماشاگران قرار گرفت. فیلم ژاله صامتی در نقش مادر مقتول یکی از نقاط قوت کارنامه هنری وی است. او به خوبی توانسته است رنج‌ها و سختی‌های زندگی این زن را به تصویر بکشد و حس همدردی مخاطب را برانگیزد. او در این فیلم نقش زنی را به‌تصویر می‌کشد که با شرایط سخت اجتماعی و خانوادگی دهه‌های 40 و 50 دست‌وپنجه نرم می‌کند. او زنی رنجدیده و ستمدیده است که درطول زندگی خود با چالش‌های متعددی روبه‌رو می‌شود.

یکی از اعتقادات او این است که کمتر در جلوی چشم مردم ظاهر شود و دوست دارد مردم او را فقط از طریق تلویزیون یا سینما ببینند. در این مطلب از چطور برای شما از زندگی و همچنین محبوب‌ترین آثار ژاله صامتی صحبت کردیم. شما کدام یک از نقش‌آفرینی‌های ژاله صامتی را بیشتر دوست دارید؟ به نظر شما در مقاله‌های بعدی کدام بازیگر را معرفی کنیم؟ در قسمت نظرات بنویسید. از جمله معروف‌ترین فیلم‌های سینمایی ژاله صامتی که در سال‌های اخیر در آن‌ها حضور داشته، باید به «تگزاس ۲ و ۳» اشاره کنیم.

سیامک انصاری: مرد هزار چهره سینمای ایران

این فیلم، با روایت صمیمی و ملموس خودش، تماشاگر را وارد دنیای این زن می‌کند؛ جایی که باید بین خواسته‌ها، محدودیت‌ها و واقعیت‌های زندگی تعادل برقرار کند. مریلا زارعی با بازی درخشانش به شخصیت اصلی جان داده و باعث شده این نقش در ذهن مخاطب ماندگار شود. حضور قدرتمندش نه تنها جوایز زیادی برایش به همراه داشته، بلکه یکی از نقاط قوت اصلی فیلم هم محسوب می‌شود. مریلا زارعی، بازیگر دوست‌داشتنی و محبوب سینمای ایران، متولد ۲۵ فروردین ۱۳۵۳ در تهران است، اما اصالت اصفهانی دارد.

بهترین سریال های تینیجری دبیرستانی نتفلیکس و کره ای (عاشقانه و کمدی)

ژاله صامتی در این فیلم نقش مادر سحر را در پی دارد که در پی یافتن دخترش به کلانتری مراجعه می کند. فیلم سینمایی غریزه در ژانر اجتماعی و خانوادگی و  به کارگردانی سیاوش اسعدی می باشد که در سال 1400 ساخته شده است. ماجرای فیلم پیرامون پیدا کردن ردی از سحر پیش می‌رود، سحر، دختری بلندپرواز و مطلقه است که به دلیل نوع پوشش و آرایش و ارتباطاتش در محله پشت سرش حرف زیاد است...

رضا در ژاپن با سختی‌ها و چالش‌های زیادی روبه‌رو بوده و زخم‌هایی بر جسم و روح او نقش بسته است. “شب اول هجده سالگی”، فیلم سینمایی ایرانی پرطرفدار به کارگردانی حامد تهرانی و تهیه‌کنندگی علیرضا شجاع‌نوری، در سال 1397 ساخته شد. حامد تهرانی، کارگردان جوان این فیلم، در اولین تجربه کارگردانی سینمایی خود، تلاش کرده است تا با استفاده از تجربیات بین‌المللی خود، فیلمی متفاوت و تاثیرگذار بسازد. ژاله صامتی در این سریال در نقش “مهری” بازی می‌کند که زنی میانسال و قوی است که در کنار همسرش “جمشید” (با بازی حسن پورشیرازی) زندگی می‌کند.

اولین تجربه حضور ایرج سنجری در تلویزیون به سال 1348 با بازی در سریال “داش پالکی” برمی‌گردد. او بعد از آن در سال 1351 در سریال محبوب ایرانی “کیمیاگر” به کارگردانی پدرش نقش آفرینی کرد. اما به صورت جدی‌تر با حضور در سه اثر مرضیه برومند در اوایل دهه 80 بود که ژاله صامتی مسیر کمدین شدن را آغاز کرد. “پسرکشی”، فیلمی به کارگردانی محمدهادی کریمی و تهیه‌کنندگی صادق یاری، داستانی پرفرازونشیب را از عشق، خیانت و رازهای ناگفته روایت می‌کند.

از دیگر فعالیت‌های این هنرمند می‌توان به تدریس در کلاس‌های بازیگری اشاره کرد. تا آخر این دهه او تنها در «تگزاس ۲» نقش کمدی بر عهده داشت و بیشتر این دوران را مشغول بازی در نقش‌های جدی بود. نقش‌هایی که حالا دیگر او را در کاراکترهای مادر و بزرگ خانواده نشان می‌داد. در این دوران برای بازی در فیلم «درخونگاه» سیاوش اسعدی، کاندید دریافت سیمرغ شد. در هیمن دوران با سریالی به نام «نفس» پس از سال‌ها به تلویزیون بازگشت. این مجموعه ساخته جلیل سامان بود و این همکاری پیش‌‌زمینه‌ای برای حضور او در سریال بعدی سامان یعنی «زیرخاکی» بود.

بادیگارد، داستانی عمیق و احساسی را روایت می‌کند که در آن یک محافظ با مشکلاتی در زندگی شخصی و خانوادگی روبه‌رو می‌شود. در این فیلم پرویز پرستویی که نقش اصلی را ایفا می‌کند و مریلا زارعی نقش مکمل او است. او در نقش نرگس، همسر شخصیت اصلی بازی می‌کند و به طرز شگفت‌انگیزی احساسات پیچیده‌ای که یک زن در مواجهه با مشکلات خانوادگی و شغلی همسرش تجربه می‌کند، به تصویر می‌کشد. مریلا زارعی یکی از بازیگران مطرح در سینما و تلویزیون ایران است که با بازی حرفه‌ای خودش توانسته جایگاه ویژه‌ای در دل مردم پیدا کند.

زیر سقف دودی، داستانی عاطفی و تلخ از فاصله‌ای که ممکن است بین اعضای خانواده ایجاد شود، حتی وقتی هنوز در کنار هم هستند. جواد، مردی گرفتار و معتاد است که شبی در پاتوق همیشگی خود، سوار بر ماشینی می‌شود که مسیر زندگی‌اش را به کلی تغییر می‌دهد. جواد که وحشت‌زده به دنبال راه فراری است، با تلاشی ناموفق، به پلیس زنگ می‌زند؛ اما حرف‌های او در مورد موجودی خون‌آشام به تمسخر گرفته می‌شود. ماجرای فیلم پیرامون پیدا کردن ردی از سحر پیش می‌رود، سحر، دختری بلندپرواز و مطلقه است که به دلیل نوع پوشش و آرایش و ارتباطاتش در محله پشت سرش حرف زیاد است… . آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

آن‌ها مراسم ازدواج خود را به‌طور ساده برگزار کردند و ثمره این ازدواج دو دختر به نام‌های یاس و نیاز است. نقش مژگان در فیلم «دراکولا» اگرچه نقش کوتاهی است، اما در همان چند سکانس هم ژاله صامتی بازی دیدنی را ارائه داده است. زن یک معتاد که عاشق یک خواننده رپ مشهور است و تمام مدت به این فکر می‌کند که در اینستاگرام چه کسی او را لایک کرده. این فیلم، تصویری از آسیب‌های فضای مجازی و خطرات فریبنده دنیای آنلاین را به‌تصویر می‌کشد و زنگ خطری برای جوانان و خانواده‌ها به صدا در می‌آورد. پدر کاوه، سلمان (حسین پاکدل) به دلیل بدهی سنگین هفت میلیاردی به زندان افتاده و کاوه برای نجات او مجبور می‌شود وارد بازی خطرناکی شود.

او فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی در کانادا است و فرزندانشان از ازدواج اول، در همین کشور سکونت دارند. در آن داستان خانواده‌ای را شاهد هستیم که اختلاف‌های بسیاری با یکدیگر دارند. پدر خانواده یعنی بهزاد فراهانی، قصد دارد تا با پول ارثیه‌ای که به‌تازگی به دست آورده، تمام اعضای این خانواده را دوباره دور هم جمع کند. پس از مطالعه بیوگرافی و آشنایی با زندگی شخصی و هنری ژاله صامتی، شما را به دیدن آلبوم تصاویر او دعوت می‌کنیم.

نقش پریچهر در سریال موفق “زیرخاکی“ به کارگردانی جلیل سامان، یکی از به یادماندنی ترین نقش های اوست. این سریال کمدی-تاریخی که داستان آن در دهه های ۱۳۵۰ و ۱۳۶۰ خورشیدی روایت می شود، توانست محبوبیت زیادی برای صامتی به ارمغان بیاورد. پژمان جمشیدی، همبازی او در این سریال، نقش همسر پریچهر یعنی فریبرز باغ بیشه را ایفا می کرد. ژاله صامتی اصالتا تهرانی است و پدر و مادرش اهل ازنا می باشند و خانم بازیگر اکنون با همسر و دخترانش در تهران زندگی می کند.

دراین‌میان، همسر دراکولا که خود از نسل خون‌آشامان است، از ماجرا باخبر شده و به‌همراه فرزندش از خانه فرار می‌کند. آشنایی پسر با دختری مرموز و ورود این دختر به زندگی زن، همه چیز را تغییر می‌دهد و رازهای پنهان شده در گذشته آشکار می‌شوند. “شب اول هجده سالگی” تصویری از زندگی زنان در آن دوران را به نمایش می‌گذارد و به مسائلی مانند فقر، نابرابری جنسی، خشونت خانگی و سنت‌های غلط اجتماعی می‌پردازد.

آن‌طور که خانم صامتی خودشان تعریف کرده‌اند، ازدواجشان بسیار ساده و خودمانی بوده است، در این حد که حتی برای شب عروسی، آرایشگاه هم نرفته‌اند. ژاله صامتی، با آیدی jalehsameti51 در اینستاگرام نیز حضوری فعال دارد و با به اشتراک گذاشتن عکس‌ها و ویدئوهایی از زندگی شخصی و هنری خود، با طرفدارانش ارتباط برقرار می‌کند. رضا (با بازی امین حیایی) پس از هشت سال کار در ژاپن به ایران بازمی‌گردد. او با کوله‌باری از پول و امید به آینده، به خانواده‌اش که در فقر و آشفتگی زندگی می‌کنند، سر می‌زند.

خانم صامتی بازیگر از اندک هنرمندانی است که تاکنون یک بار ازدواج کرده است و طلاق نگرفته و این نشانه عشق و علاقه بیش از حد خانم بازیگر به همسرش است. ثمره ازدواج این زوج 2 دختر است که یاس به تازگی ازدواج کرده است و نیاز که متولد سال 1380 است هنوز مجرد است و همسری ندارد. ژاله صامتی در سریال “زیرخاکی” یکی از سریال های تلویزیون در نوروز و رمضان 1403 نقش “پریچهر” همسر فریبرز باغبیشه با بازی پژمان جمشیدی را ایفا می‌کند. پریچهر زنی ساده، صبور و مهربان است که در سختی‌ها همواره در کنار همسرش بوده است و او را همراهی می‌کند.

درخونگاه فیلمی به کارگردانی سیاوش اسعدی، نویسندگی نیما نادری و سیاوش اسعدی و تهیه‌کنندگی منصور سهراب‌پور است که در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. ژاله صامتی از کودکی عاشق بازیگری بود اما با ورود به دانشگاه با کار تئاتر دانشجویی تئاتر را آغاز کرد واولین بار در سال 68 با نمایش کاکاسیاه در تئاتر شهر روی صحنه رفت. این زوج هنری در فیلم سینمایی «وجه حامل» به کارگردانی بهمن کامیار نیز به عنوان زن و شوهر در مقابل یکدیگر بازی کردند. ژاله صامتی متاهل بوده و سالها قبل با آقای ایرج سنجری ازدواج کرده است،این بانوی بازیگر مراسم ازدواجش را ساده برگزار کرد و به گفته خودش برای شب مراسم عروسی آرایشگاهم نرفت. این سریال را می‌توان بازگشت ژاله صامتی به دنیای تلویزیون بعد از سال‌ها غیبت در این فضا دانست. درست در میان آشوب انقلاب، از رازی بزرگ در زندگی‌اش پرده برداشته می‌شود.

ژاله صامتی همواره به عنوان فردی شناخته شده که سلامت و سادگی را در اولویت قرار می دهد. او با ظاهر طبیعی خود بارها از جانب مخاطبان و علاقه مندان به سادگی تشویق شده است. فصل دوم «زیرخاکی» با به اسارت رسیدن فریبرز به دست نیروهای بعثی در جبهه به پایان رسید و فصل سوم در ادامه این فصل ساخته شده است.

علاقه او به بازیگری از دوران کودکی جوانه زد و در نهایت این عشق را به حرفه ای موفق تبدیل کرد. ایرج سنجری از ازدواج اول خود یک دختر و یک پسر دارد که هر دو ساکن کانادا می باشند. او و همسر دومش خانم ژاله صامتی، دو فرزند دختر به نام‌های «یاس»(متولد دهه 70) و «نیاز»(متولد دهه 80) دارد.

مریلا زارعی با ظرافت تمام توانسته بین تردیدها و فشارهای درونی شخصیتش، به‌صورت ملموس و باورپذیر بازی کند. احساساتی که در چهره‌اش منعکس می‌شود، از درگیری‌های ذهنی و احساسی یک زن در شرایط دشوار حکایت دارد. او به خوبی توانسته احوالات یک زنِ گرفتار میان عشق، حمایت و مسئولیت‌های زندگی را به بیننده منتقل کند، به‌گونه‌ای که تماشاگر کاملاً با شخصیت نرگس همذات‌پنداری می‌کند.

سال‌های پرکاری

علاوه بر این، توانست جایزه بهترین بازیگر زن در جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند. امین حیایی ، جمشید هاشم‌پور ، ژاله صامتی ، مهراوه شریفی نیا ، پانته آ پناهی ها ، محمود جعفری و منصور شهبازی بازیگران این فیلم سینمایی را تشکیل میدهند. ژاله صامتی در سال 1399 برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر زن از جشن دنیای تصویر برای فیلم درخونگاه  شده است. امین حیایی ، جمشید هاشم‌پور ، ژاله صامتی ، مهراوه شریفی نیا ، پانته آ پناهی ها ، محمود جعفری و منصور شهبازی بازیگران این فیلم سینمایی را تشکیل میدهند. ژاله صامتی بازیگر زن ایرانی اکنون به سن 48 سالگی رسیده است و متولد 14 فروردین 1351 می باشد. او در رشته تئاتر دانشگاه تهران درس خوانده است و یکی از مدرسان عرصه بازیگری است و دو دختر از همسرش خود دارد.

صامتی که تصویر بازی‌های کمدی‌اش در ذهن بیشتر ماندگار است در این فیلم نقش جدی متفاوتی را از خود به نمایش گذاشت و برای بازی در این فیلم نامزد سیمرع بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم شد. همین چند روز پیش پخش مجموعه «جوکر» فصل مربوط به خانم‌ها در شبکه‌نمایش خانگی به پایان رسید. مجموعه‌ای که در این دو سال اخیر بازیگران کمدی را در مقابل هم قرار می‌دهد تا قدرت بازی و تحمل‌پذیری آنها در برابر خندیدن را بسنجد. صامتی با اینکه برنده این مسابقه نبود اما یکی از بازیکن‌های تاثیرگذار بود. اما محبوبیت او در کمدی به سال ۱۳۹۸ بر می‌گردد وقتی نقش پریچهر در سریال «زیرخاکی» را پذیرفت.

در این سریال، در هر قسمت شاهد ماجرایی تازه از رانندگان این آژانس و مسافران آن‌ها هستیم. در ادامه می‌توانید برای آشنایی بیشتر با هنرپیشگان این سریال، مقاله بیوگرافی بازیگران سریال زیرخاکی را مطالعه کنید. “درخونگاه” فیلمی است که به مسائلی مانند فقر، نابرابری اجتماعی، جنگ، خانواده و هویت می‌پردازد. بازی سایر بازیگران فیلم نیز قابل‌قبول است و به باورپذیری شخصیت‌ها و داستان کمک می‌کند. سریال مانکن داستانی درام اجتماعی است که با محوریت عشق، نابرابری‌های اقتصادی و مشکلات اجتماعی روایت می‌شود.

بیوگرافی ژاله صامتی و زندگی خصوصی و ازدواجش+ فیلم ها

ژاله صامتی (متولد 14 فروردین 1351 در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است. این فیلم به داستان زندگی دو زن از طبقات مختلف اجتماعی می‌پردازد که تحت فشار قوانین و عرف جامعه، تجربیات متفاوتی دارند. مریلا زارعی با بازی در نقش مکمل، توانست جوایز زیادی مانند جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشن خانه سینما را کسب کند. همکاری او با تهمینه میلانی و هم‌بازی شدن با نیکی کریمی، سکوی پرتابی برای مریلا به سمت شهرت و محبوبیت بیشتر بود. مریلا زارعی در این فیلم نقش نیر را بازی می‌کند؛ شخصیتی که حضورش کوتاه است (حدود ۱۵ دقیقه)، اما تأثیر عمیقی روی داستان و مخاطب می‌گذارد. بازی درخشان او در این نقش باعث شد تا سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را در جشنواره فیلم فجر سال ۱۳۸۲ دریافت کند.

ژاله صامتی در فیلم درخونگاه ایفاگر نقش طاووس است، کاراکتر «طاووس» در «درخونگاه» زن رنج‌کشیده‌ای است که به دلیل روزهای سختی که گذرانده، نشانی از شادابی و سرزندگی در چهره و نگاهش دیده نمی‌شود. او می گوید در دورانی که من و شوهرم خیلی جوان بودیم و فقط یک دختر داشتیم مرتبا به تئاتر شهر تهران می رفتیم و حالا بچه های من هم عاشق رشته بازیگری شده اند. او از معدود بازیگرانی است که علاقه ای به دیده شدن ندارد و شهرت را در کنار آرامش دوست دارد و همیشه برای اینکه شناخته نشود از پوشش های بیشتری استفاده می کند.

بهترین فیلم ها و سریال های زندیا (10 مورد از برترین ها)

شکیبه با رفتارهای مثبت و حمایتی‌اش، نقش معلمی تأثیرگذار را به تصویر می‌کشد و همین موضوع باعث شد این شخصیت به یادماندنی شود. این فیلم پر از حس وطن‌پرستی، عشق خانوادگی و فداکاری است و تماشاگر را با خود تا لحظه آخر همراه می‌کند. این فیلم، زنگ خطری برای همه خانواده‌ها بود و مخاطب را وادار می‌کرد به روابطش عمیق‌تر نگاه کند.

مجموعه تلویزیونی ژاله صامتی

تا آخر این دهه او تنها در «تگزاس 2» نقش کمدی بر عهده داشت و بیشتر این دوران را مشغول بازی در نقش‌های جدی بود. «شب اول هیجده سالگی»، «در وجه جامل»، «پسرکشی» دیگر فیلم‌های درام این بازیگر تا پایان دهه 90 بودند. ژاله صامتی، متولد 14 فروردین 1351 در تهران، بازیگر سینما و تلویزیون و فارغ‌التحصیل رشته تئاتر از دانشگاه هنر است. دهه ۹۰ دیگر ژاله صامتی در تلویزیون و سینما به ثباتی در بازیگری رسیده بود و فیلم‌های مهمی در کارنامه داشت.

او از معدود بازیگرانی است که فقط برای پول کار نمی کند و فیلم نامه خوب مد نظرش است. ژاله صامتی به‌لطف بازی در این فیلم، توانست نامزد بهترین بازیگر زن در جشنواره فیلم حافظ شود. داستان این فیلم، ماجرای مردی را روایت می‌کند که کارش قاچاق ویدئو در بحبوحه جنگ ایران و عراق است. او در همین حین متوجه می‌شود که تومور دارد و برای اینکه لطفی به خانواده‌اش کرده باشد، تصمیم می‌گیرد به جنگ برود. دهه 90 دیگر ژاله صامتی در تلویزیون و سینما به ثباتی در بازیگری رسیده بود و فیلم‌های مهمی در کارنامه داشت. ژاله که در سال ۱۳۵۱ یکی از شهرستان‌های کوچک استان لرستان به دنیا آمده بود، از کودکی در آرزوی بازیگر شدن بود.

مریلا زارعی در این سریال با بازی جذاب و متفاوتش در نقش یکی از شخصیت‌های اصلی، توانسته توجه مخاطبان را جلب کند و به خوبی در کنار دیگر بازیگران خود را نشان دهد. داستان «نوبت لیلی» درباره لیلی است که با کشف کتابی مرموز متوجه می‌شود او و خانواده‌اش در زمان‌ها و مکان‌های مختلفی زندگی کرده‌اند. حالا نوبت اوست که با رمزگشایی از کتاب و پیدا کردن تابلوی ارزشمند نیاکانش، انتخابی بزرگ و سرنوشت‌ساز را انجام دهد که می‌تواند تمام زندگی‌های گذشته‌شان را به هم وصل کند. اما خواهران لیلی هم در این مسیر نقش‌های مهمی دارند که داستان را پیچیده‌تر می‌کند. ژاله صامتی علاوه بر حضور در سینما، در تلویزیون نیز حضوری فعال داشته و در سریال‌های بسیاری بازی کرده است. این نمایش در زمان خودش کار موفقی بود و توانست در تئاتر شهر روی صحنه برود.

او در برخی از تئاتر ها با خانم بازیگر همراه می شود و دو نفری روی صحنه تئاتر بازیگری حاضر می شوند. هم اکنون ایرج سنجری در کار دوبله و صداگذاری سینما و تلویزیون فعالیت دارد و آرزوی سعادت برای این زوج بازیگر را داریم. ژاله صامتی دو دختر به نام های یاس و نیاز دارد و در یک خانواده 4 نفره زندگی می کند.

{

قدم‌هایی به سوی کمدین شدن

|}

این فیلم به یکی از یادگاری‌های سینمای ایران تبدیل شد و مریلا زارعی را بیشتر از پیش در دل مخاطبان جا انداخت. پس از آن در سال ۱۳۷۳ به عنوان بازیگر نقش اول فیلم دشت ارغوانی به کارگردانی نادر مقدس انتخاب شد. ایرج سنجری متولد سال ۱۳۳۹ است و فرزند یکی از قدیمی‌ترین کارگردان‌های ایرانی به نام علی‌اصغر سنجری است. ایشان با «ایرج سنجری» ازدواج کرده‌اند و حاصل این ازدواج، دو دختر به نام‌های «یاس» و «نیاز» است.

فعالیت هنری خود در تئاتر را در سال 1369 (18 سالگی) از همان ابتدای ورودش به دانشگاه آغاز کرد. در نهایت در سال 1372 برای اولین بار در فیلم دت یعنی دختر به ایفای نقش پرداخت. در سال 1375 با سریال یحیی و گلابتون، وارد تلویزیون شد و بیشتر دیده شد. ژاله صامتی با ایرج سنجری ازدواج کرده و دو فرزند دختر به نام های یاس و نیاز دارد. او همچنین برای درخونگاه و مجموعهٔ تلویزیونی زیرخاکی (۱۳۹۹–۱۴۰۳) برندهٔ جایزهٔ حافظ شد. صامتی در سال ۱۴۰۱ به‌عنوان داور در فصل سوم مسابقهٔ تلویزیونی عصر جدید حضور داشت.

ژاله صامتی که در فصل اول جوکر به‌عنوان “گوینده جوکر” حضور داشت، در فصل دوم این مسابقه پرمخاطب، در جایگاه شرکت‌کننده ظاهر شده است. نظر شما درباره این بازیگر توانمند ایرانی چیست ؟ کدام فیلم یا سریال ژاله صامتی را بیشتر می‌پسندید ؟ جای کدام عنوان را در این لیست خالی می‌دانید، در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید. نظر شما درباره بهترین نقش‌آفرینی مریلا زارعی چیست؟ کدام فیلم یا سریال او بیشترین تأثیر را روی شما گذاشته است؟ مشتاقانه منتظر دیدگاه‌های ارزشمند شما هستیم. نقش مریلا زارعی به‌عنوان خبرنگار (بیتا مساعد) و همسر یکی از پلیس‌های کلانتری (حبیب مهاباد) در کشف حقایق داستان، توانست با بازی روان وتأثیرگذارش در نگاه تماشاگران ماندگار شود. سریال دبیرستان خضرا، یکی از سریال‌های ماندگار دهه ۷۰ تلویزیون ایران است که در سال‌های ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ از شبکه ۲ پخش شد. این سریال با پرداختن به دغدغه‌ها و مشکلات دختران نوجوان در دبیرستان دخترانه، توانست مخاطبان زیادی را جذب کند.

آقای سنجری در چند نمایش و فیلم و سریال از جمله سریال زیرخاکی ، نمایش برف سرخ ، تئاتر یادم تو را فراموش تجربه همبازی بودن با همسرش ژاله صامتی دارد. ژاله صامتی با بازی در سریال نفس به اوج شهرت رسید و پیش از آن در فیلم های زیادی بازی کرده بود اما دیده شدن او از قاب تلویزیون، باعث محبوبیت چند برابری خانم بازیگر شد. او در سال 1399 با ایفای نقش در سریال زیرخاکی تعداد طرفداران خود را صد برابر کرده است.

{

بیوگرافی و زندگینامه ژاله صامتی/ از این بازیگر چه می‌دانیم؟

|}

مهری زنی صبور و همراه است که در سختی ها و چالش های زندگی در کنار همسرش قرار می گیرد. او همچنین نقش مهمی در تصمیم گیری‌های جمشید در مورد ثروت بادآورده‌ای که پیدا می‌کند دارد. جیران با حضور بازیگران مطرح به یکی از پرستاره‌ترین سریال‌های این سال‌ها تبدیل شده است.

اولین سریال تلویزیونی او، سال ۱۳۷۵ پخش شده است و «یحیی و گلابتون» نام داشته است. بعد از آن نیز در سریال‌های دیگری مانند «سرزمین ملائک»، «کتیبه»، «فردا دیر است»، «مجتمع مسکونی فرخ و فرج» بازی کرده است. از معروف‌ترین آثار تلویزیونی او در دهه هفتاد، باید به سریال «آژانس دوستی» هم اشاره کرد. قبل از اینکه بخواهیم وارد دنیای سینما شویم و نگاهی به مسیر شغلی و حرفه‌ای ژاله صامتی داشته باشیم، بد نیست که ابتدا گریزی به زندگی شخصی او بزنیم. در آخر، بد نیست که به یکی از تازه‌ترین کارهای ژاله صامتی نیز اشاره کنیم.

بازی او در تگزاس ۲ و ۳ در نقش سوری، مادر ساسان (با بازی سام درخشانی) یکی از بهترین کارهای کمدی اوست که می‌توانید تماشا کنید. پیش‌بینی می‌شود که قسمت‌های چهارم و پنجم تگزاس نیز ساخته شوند، اما باید دید که آیا ژاله صامتی در آن‌ها نیز به ایفای نقش خواهد پرداخت یا خیر. رضا که تمام اعتبار و آبرویش را درمیان طلافروش‌ها و اطرافیانش ازجمله “خانم ژاله” (با بازی ژاله صامتی) از دست داده است، مجبور به جبران خسارت می‌شود.


فیلم سینمایی هیچ
فیلم سینمایی وفاداری بدون سانسور
فیلم سینمایی نیلگون
فیلم سینمایی یاغی
فیلم سینمایی هندی عاشقانه جنگی
فیلم سینمایی ورود خروج ممنوع
فیلم سینمایی نابازیگر
فیلم سینمایی یک تکه کیک
فیلم سینمایی هفتمین پسر
فیلم سینمایی ورود آقایان ممنوع